Menu
Your Cart

COOPER VISION Biofinity Μηνιαίοι Σφαιρικοί 3Pack

COOPER VISION Biofinity Μηνιαίοι Σφαιρικοί 3Pack
Hot -38 %
COOPER VISION Biofinity Μηνιαίοι Σφαιρικοί 3Pack

Κύριο χαρακτηριστικό
Φυσικά υδρόφιλος φακός επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης τρίτης γενιάς κατασκευασμένος από Aquaform

Πλεονεκτήματα
• Το πιο εύπλαστο και μαλακό υλικό εξαιτίας του χαμηλού του modulus 0.75
• Συνδυάζει υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου με υψηλή περιεκτικότητα νερού
• Ο προηγμένος σχεδιασμός της πίσω επιφάνειας του φακού καθώς και τα
   στρογγυλεμένα άκρα δίνουν άνεση στον χρήστη
• Παρέχει καλύτερη όραση το βράδυ σε όλους τους χρήστες και ειδικότερα σε
   άτομα με χαμηλό αστιγματισμό
• Έχει χαμηλή γωνία διαβροχής 30° με αποτέλεσμα την καλύτερη κατανομή των  
   δακρύων πάνω στον φακό επαφής
• Δεν χρειάζονται επιστρώσεις ή ενυδατικές ουσίες ή επιφανειακές επεξεργασίες
• Η ενυδάτωση του φακού προκύπτει από την πρώτη ύλη του φακού

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

ΥλικόAquaform (comfilcon A)
Περιεκτικότητα σε νερό48%
Καμπυλότητα8.60 mm
Διάμετρος14.00 mm
Ισχύς+8.00 έως-12.00 (μετά το +/-6.50 ανά 0.50 dpt)
Dk128
Dk/t (@ -3.00DS)160
Κεντρικό πάχος0.08 mm
Οπτική ζώνη8.00 mm
Modulus0.75
ΑπόχρωσηΕλαφρώς γαλάζια
ΧρήσηΗμερήσια ή ανάλογα με τις οδηγίες του εφαρμοστή
Συσκευασία3 τεμαχίων

 

  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • Model: COOPER VISION Biofinity Μηνιαίοι Σφαιρικοί 3Pack
  • SKU: COOPER VISION Biofinity Μηνιαίοι Σφαιρικοί 3Pack
25,00€
40,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ανταλλακτικά:
Υπάρχουν ανταλλακτικά (φακοί-βραχίονες) για όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως που διαθέτουμε εκτός εαν κάποιο μοντέλο εχει καταργηθεί απο την εταιρεία παραγωγής. Τα ανταλλακτικά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα παρά μόνο κατόπιν παραγγελίας .Ο χρόνος παράδοσης των ανταλλακτικών είναι απο 7 εως 10 ημέρες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-9765677 ή στο info@ottica.gr αναφέροντας τη μάρκα και τον κωδικό του μοντέλου,το οποίο αναγράφεται στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα.

Εγγύηση Γνησιότητας
Όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως πληρούν τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Συνοδεύονται από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας με την δική τους θήκη και τα διαθέτουμε απο την επίσημη αντιπροσωπεία.

Τα σήματα είναι Copyright των αντίστοιχων εταιριών

- Πλένετε τα χέρια σας και τα σκουπίζετε με καθαρή πετσέτα.

- Είστε εμπρός σε έναν καθρέφτη με φωτισμό.

- Τοποθετείτε τον ένα φακό στην άκρη του δείκτη του δεξιού σας χεριού,πιάνετε το κάτω βλέφαρο και κοιτάτε προς τα επάνω και ακουμπάτε τον φακό στο άσπρο του ματιού.Στη συνέχεια χαμηλώνετε το βλέμμα σας και ο φακός θα πάει στη θέση του.

- Το ίδιο κάνετε και για το άλλο μάτι.

- Όλοι οι φακοί επαφής έχουν καλή και ανάποδη πλευρά.Για να είστε σίγουροι πια είναι η καλή πλεύρα του φακού πιάστε τον φακό με τα δυο δάκτυλα και προσπαθήστε να τον λυγίσετε.Εάν τα άκρα του φακού ενωθούν μεταξύ τους είναι η καλή πλευρά.Εάν συμβεί το αντίθετο είναι η ανάποδη πλευρά.(φώτο 1,2).

- Εάν τοποθετήσετε τον φακό απο την ανάποδη πλευρά στο μάτι σας δεν πρόκειτε να πάθετε κάτι εκτός απο μια μικρή ενόχληση.Τον βγάζετε και τον τοποθετήτε απο την καλή του πλευρά.Οι φακοί επαφής έρχονται σε επαφή με τον κερατοειδή του ματιού, με σκοπό να αποφύγουμε να φοράμε γυαλιά για να διορθώσουμε μια διαθλαστική ανωμαλία.

Τύποι φακών επαφής.

Φακοί επαφής σιλικόνης-υδρογέλης.Η σιλικόνη-υδρογέλη είναι το υλικό απο το οποίο κατασκευάζονται όλοι οι φακοί επαφής τελευταίας γενιάς μηνιαίας δεκαπενθήμερης και μηνιαίας αντικατάστασης.Εχουν μεγαλύτερη διαπερατότητα σε οξυγόνο απο τους κλασικούς φακούς επαφής με αποτέλεσμα να είναι πιο άνετοι.

Φακοί επαφής βιομιμητικοί.Διατηρούν μεγάλο ποσοστό υγρασίας πάνω στον κερατοειδή οπότε οχρήστης μπορεί να τους φοράει πιό πολλές ώρες χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμα και σε χώρο με ξηρασία.

Ημίσκληροι φακοί επαφής.Μπορούν να διορθώσουν μυωπία,υπερμετρωπία,κερατόκωνο και υψηλό αστιγματισμό.Είναι πιο δύσκολοι στην εφαρμογή.

Εχρωμοι φακοί επαφής.Είναι μαλακοί φάκοι επαφής αλλαγής χρώματος των ματιών.Μπορούν να διορθώσουν ταυτόχρονα και τη μυωπία.Είναι ημερήσιας και μηνιαίας αντικατάστασης.

Σε τι χρησιμεύουν οι φακοί επαφής.
Οι φακοί επαφής αντικαθιστούν τα γυαλιά μας με σκοπό να διορθώσουμε μια διαθλαστική ανωμαλία όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία, ο αστιγματισμός. Αισθητικά είναι καλύτεροι από τα γυαλιά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα σπορ αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς. Οι χρήστες των φακών επαφής έχουν καλύτερο οπτικό πεδίο και δεν υπάρχουν πλευρικές παραμορφώσεις.

Γενικές συμβουλές για τους χρήστες φακών επαφής.

1. Οι χρήστες των φακών επαφής πρέπει να έχουν πάντα χέρια καθαρά.

2. Οι φακοί δεν πρέπει ποτέ να έρχονται σε επαφή με υγρά διαφορετικά από αυτά που έδωσε ο εφαρμοστής.

3. Εάν κάποιο ξένο σώμα εισέρθει στον φακό σας, αφαιρέστε τον αμέσως, και εφαρμόστε τον πάλι αφού τον έχετε ξεπλύνει πολύ καλά με φυσιολογικό ορό. Αν το σύμπτωμα παραμένει συμβουλευθείτε τον εφαρμοστή σας.

4. Απευθυνθείτε στον εφαρμοστή όταν παρουσιαστεί κοκκίνισμα, θολή όραση, πόνος. Σε αυτήν την περίπτωση αποφύγετε την εφαρμογή των φακών σας.

5. Εφαρμόστε τους φακούς στο σχολείο, στην δουλειά σας , στην βραδινή έξοδο, στα σπορ και σε όποια άλλη δραστηριότητα νομίζετε.


6. Καλό είναι στο σπίτι να μην φοράτε τους φακούς σας δίνοντας την ευκαιρία στα μάτια σας να ξεκουραστούν και να οξυγονωθούν καλύτερα. Απαραίτητα πρέπει να έχετε πάντοτε ένα ζευγάρι γυαλιά της ίδιας διορθώσεως με τους φακούς σας.

Xρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Cookies