Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
English Greek
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
Νέα

AOSEPT PLUS 360ml

AOSEPT PLUS 360ml
Κατασκευαστής: CIBA VISION
Model: AOSEPT PLUS 360ml
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
17,00€
14,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σύστημα AOSEPT PLUS αποτελείτε απο το διάλυμα καθαρισμού και απολύμανσης AOSEPT PLUS και τη θήκη AOSEPT PLUS με τα καλαθάκια των φακών και το δίσκο εξουδετέρωσης.

Το AOSEPT PLUS  είναι ένα υδατώδες διάλυμα χωρίς συντηρητικά που περιέχει: hydrogen peroxide 3%, phosphonic acid (σταθεροποιητής), sodium chloride, phosphate (ρυθμιστικό σύστημα), poloxamer (επιφανειοδραστικό).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το AOSEPT PLUS είναι για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής συμπεριλαμβανομένων και των φακών σιλικόνης υδρογέλης.Το υπεροξείδιο του υδρογόνου και το επιφαωειοδραστικό poloxamer απολύμαινουν και καθαρίζουν τους φακούς.Ο καταλύτης διασπά το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε νερό και οξυγόνο,παράγοντας έτσι ένα διάλυμα στείρου φυσιολογικού όρου.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΞΕΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ AOSEPT PLUS.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

-Πλύνετε τα χέρια σας και σκουπίστε τα με μια καθαρή πετσέτα.

-Ανοίξτε το καπάκι με την ένδειξη και τοποθετήστε τον αριστερό φακό πάνω στο θόλο.Κλείστε το καπάκι φροντίζοντας να μην πιαστεί ο φακός.Επαναλάβετε την  ίδια διαδικασία με τον δεξιό φακό τοποθετώντας τον στο θόλο με την ένδειξη R.

-Γεμίστε τη θήκη με το διάλυμα AOSEPT PLUS μέχρι την ενδεικτική τιμή.

-Αφήστε τους φακούς μέσα για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΩΡΕΣ.

-ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ AOSEPT PLUS ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ 

Ανταλλακτικά:
Υπάρχουν ανταλλακτικά (φακοί-βραχίονες) για όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως που διαθέτουμε εκτός εαν κάποιο μοντέλο εχει καταργηθεί απο την εταιρεία παραγωγής. Τα ανταλλακτικά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα παρά μόνο κατόπιν παραγγελίας .Ο χρόνος παράδοσης των ανταλλακτικών είναι απο 7 εως 10 ημέρες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-9765677 ή στο info@ottica.gr αναφέροντας τη μάρκα και τον κωδικό του μοντέλου,το οποίο αναγράφεται στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα.

Εγγύηση Γνησιότητας
Όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως πληρούν τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Συνοδεύονται από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας  με την δική τους θήκη και τα διαθέτουμε απο την επίσημη αντιπροσωπεία.

Τα σήματα είναι Copyright των αντίστοιχων εταιριών

Back to Top