Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
English Greek
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
Νέα

OPTIFREE puremoist 300ml

OPTIFREE puremoist 300ml
Κατασκευαστής: ALCON
Model: OPTIFREE puremoist 300ml
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
13,00€
11,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

To OPTIFREE puremoist 300ml είναι διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων,το οποίο περιέχει HydraGlyde Moisture Matrix,διαθέτει κατοχυρωμένη σύνθεση ειδικού σχεδιασμού.Προσφέρει 16 ώρες υγρασίας.Απομακρύνει καθημερινά τα λιπίδια και τις πρωτείνες για καθαρή όραση.Αποτελεσματική αν και απαλή,σύνθεση που σκοτώνει τα μικρόβια.

Ανταλλακτικά:
Υπάρχουν ανταλλακτικά (φακοί-βραχίονες) για όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως που διαθέτουμε εκτός εαν κάποιο μοντέλο εχει καταργηθεί απο την εταιρεία παραγωγής. Τα ανταλλακτικά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα παρά μόνο κατόπιν παραγγελίας .Ο χρόνος παράδοσης των ανταλλακτικών είναι απο 7 εως 10 ημέρες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-9765677 ή στο info@ottica.gr αναφέροντας τη μάρκα και τον κωδικό του μοντέλου,το οποίο αναγράφεται στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα.

Εγγύηση Γνησιότητας
Όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως πληρούν τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Συνοδεύονται από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας  με την δική τους θήκη και τα διαθέτουμε απο την επίσημη αντιπροσωπεία.

Τα σήματα είναι Copyright των αντίστοιχων εταιριών

Back to Top